Elena är en äventyrsroman eller en romantisk triller med ett visst inslag av erotik och handlar om en medelålders man från Växjö som blir blixtförälskad i en sydamerikansk skönhet och det leder honom in på hans livs äventyr i en främmande kontinent.


omslag3

”Nu slog det blixtar mellan dem och Lena brydde sig inte om att badrocken delat sig så att Klas såg hennes vita spets-bh. De gled ihop med huvudena och sakta, sakta sökte de varandras läppar. Äntligen kysstes de, lite försiktigt först med undan för undan mer passionerat, och deras tungor möttes i en dans. Lenas hand smekte hans nacke innan hon drog den ner mot hans bröst samtidigt som Klas ivrigt smekte hennes midja och höft utanpå badrocken.”


”Jag stod och funderade på om jag skulle springa iväg och gömma mig när jag plötsligt hördes ett skott och sedan mammas förtvivlade skrik. Nu kunde jag inte stanna utan sprang mot huset men innan jag kommit fram hördes ett skott till. Jag rusade fram och såg mamma och pappa ligga i en blodpöl och jag lade mig på knä jämte dem och skrek ut min förtvivlan.”


Klicka till höger om du vill läsa de första fem kapitlen gratis!